
חופשה בטבריה
יום שלם של רגיעה בטבריה: גן לאומי חמת טבריה, פארק ברקו, ומרכז קניות ביג פאשן
בואו לחוות יום שלם של רגיעה בטבריה במהלך ערב ראש השנה. התחילו את הבוקר בגן לאומי חמת טבריה, שם תוכלו ליהנות מהנוף המרהיב של הכנרת וההיסטוריה העשירה של המקום. לאחר מכן, המשיכו לפארק ברקו, מקום מושלם לפיקניק ולרגיעה בטבע. לסיום היום, בקרו במרכז קניות ביג פאשן, שם תוכלו ליהנות מקניות ובילוי ערב נעים. כל המקומות נבחרו בקפידה כדי להבטיח חוויה מרגיעה ומיוחדת.



מלון לאגו ממוקם במרכז טבריה, רק 800 מטרים מהכנרת. בקרבת המעיינות החמים הטבעיים של טבריה. המלון מספק יחידות אירוח ממוזגות וגישה חופשית לאינטרנט אלחוטי. החדרים מצוידים בטלוויזיה שטוחה עם ערוצי לוויין, מקרר וקומקום חשמלי. חדרי הרחצה הפרטיים כוללים מקלחת ומספקים מוצרי רחצה ללא תשלום.
עם הגעתכם למלון סמארט לאגו, גשו לקבלה עם פרטי ההזמנה ותעודת הזהות שלכם. הצוות יסייע לכם בתהליך הצ'ק-אין ויספק לכם את מפתח החדר. הם גם ישמחו לענות על כל שאלה ולהציע טיפים לסיור בטבריה. לאחר שהתמקמתם, הקדישו זמן להרגע ולהתרענן לפני תחילת ההרפתקה שלכם.
למידע נוסף על בתי המלון, בקרו ב Smart Hotels.
יום שלם של רגיעה בטבריה
בגן לאומי חמת טבריה תמצאו מקום מושלם לרגיעה והפסקה מהשגרה. עם כניסתכם לגן תרגישו את האווירה השלווה והמרגיעה שמאפיינת את המקום. תוכלו להתחיל את הבוקר בטיול נעים בין השבילים המוריקים, שם תגלו צמחייה עשירה ונופים מרהיבים של הכנרת. לאחר מכן, תוכלו ליהנות מטבילה במעיינות החמים המפורסמים של חמת טבריה, הידועים בסגולותיהם המרפאות והמרגיעות. המים החמים יעטפו אתכם בתחושת נינוחות ויאפשרו לכם לשחרר מתחים וליהנות מהרגע. במהלך הביקור תוכלו לשבת באזורים המיועדים לפיקניק, ליהנות מארוחה קלה באוויר הפתוח ולהקשיב לציוץ הציפורים. הגן מציע גם פינות ישיבה מוצלות בהן תוכלו לשבת ולקרוא ספר או פשוט להירגע ולהתבונן בנוף. האווירה בגן לאומי חמת טבריה היא של שלווה ורוגע, מה שהופך אותו למקום אידיאלי לחברים המחפשים חוויה מרגיעה ומפנקת בטבריה בערב ראש השנה. תיהנו מהשקט, מהטבע ומהחברה הטובה, ותצאו מהביקור עם תחושת רעננות והתחדשות
פארק ברקו בטבריה מציע חוויה מרגיעה ומיוחדת לחברים המחפשים הפסקה מהשגרה. הפארק ממוקם על שפת הכנרת ומציע נופים מרהיבים של המים וההרים שמסביב. תוכלו לטייל בשבילי הפארק המוצלים, לשבת על ספסלים נוחים וליהנות מהשקט והשלווה. האווירה בפארק רגועה ונעימה, עם רחש המים והציפורים שמלווה אתכם לאורך כל הביקור. בפארק ישנם אזורים לפיקניק, כך שתוכלו להביא עמכם ארוחה קלה וליהנות ממנה בטבע. אם תרצו, תוכלו לשכור אופניים ולרכוב לאורך השבילים המיוחדים, חוויה שמוסיפה נופך של הרפתקה לביקור. התחבורה באזור נוחה וכוללת אוטובוסים מקומיים שמגיעים עד לפארק, כך שתוכלו להגיע בקלות וללא מאמץ. בפארק תמצאו גם מתקני משחקים לילדים, כך שאם אתם מגיעים עם משפחה, הילדים יוכלו ליהנות ולהשתעשע בזמן שאתם נרגעים. פארק ברקו הוא המקום המושלם לחוות את הטבע והשלווה של טבריה, במיוחד בערב ראש השנה, כאשר האווירה החגיגית מוסיפה קסם מיוחד לביקור שלכם
במרכז קניות ביג פאשן בטבריה, תמצאו את המקום המושלם לרגיעה בערב ראש השנה. האווירה במקום נינוחה ומזמינה, עם תאורה רכה שמשרה תחושת שלווה. מזג האוויר הנעים של תחילת הסתיו מאפשר לכם לשוטט בין החנויות בנחת, ליהנות מהבריזה הקלה ולחוש את השינוי באוויר. תוכלו לשבת באחד מבתי הקפה הפזורים במתחם, ללגום משקה חם או קר ולצפות באנשים החולפים על פניכם. זהו זמן מצוין לשיחות רגועות עם חברים, להחלפת חוויות ולתכנון השנה החדשה. אם תרצו, תוכלו גם להיכנס לאחת מהחנויות ולגלות פריטים חדשים ומעניינים, או פשוט ליהנות מהאווירה השלווה שמציע המקום. מרכז הקניות מציע גם פינות ישיבה נוחות, בהן תוכלו לעצור לרגע, לנשום עמוק וליהנות מהשקט. זהו מקום מושלם לקחת הפסקה מהשגרה, להירגע ולחוות את טבריה מזווית אחרת, רגועה ומרגיעה.